O klubu

Klub daljinskog plivanja “ZADAR” osnovan je na inicijativu 8 članova osnivača.

Osnivače kluba navodimo abecednim redom:
Igor Grašo, Marko Jurin, Mate Perić, Mateo Peroš, Renato Škulić, Sven Troskot, Frane Vlatković i Niko Vlatković.

Osnivačka skupština kluba daljinskog plivanja “ZADAR” održana je 17.4.2016.

Osnivačka skupštinaFotografija sa osnivačke sklupštine

Rješenje o upisu u registar udruga Republike Hrvatske izdano je od strane Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji pod registarskim brojem 13001745.

Svi osnivači kluba su aktivni plivači, te entuzijasti i zaljubljenici u sport daljinskog plivanja. Kroz udruživanje u KDP “ZADAR”, cilj je svim članovima kluba, omogućiti i pomoći u aktivnostima natjecateljskog i rekreakcijskog plivanja, te aktivnog nastupa na maratonima i  drugim natjecanjima u daljinskom plivanju.

Klub je osnovan na temeljnom principu jednakosti svih svojih članova (ne samo osnivača kluba), te na principu transparentnog i usuglašenog rada izvršnog odbora i drugih tijela kluba. Poseban naglasak stavljen je na korektne odnose među članovima kluba kako u sportskom tako i ljudskom smislu.

KDP “ZADAR” je klub otvoren za prijem novih članova. Svi novi članovi kluba su dobrodošli, bez obzira radi li se o plivačima početnicima, plivačima sa vrhunskim rezultatima u daljinskom plivanju ili članovima koji na drugi način žele pomoći u radu kluba.

KDP "ZADAR" © 2016